top of page

Ultrason Probu Alırken İzlemeniz Gereken İpuçları

Güncelleme tarihi: 21 Eyl 2018


En yaygın ultrason probu türlerinin farkında olmalısınız. Ve ultrason dönüştürücüleri satın alırken izlemeniz gereken birkaç ipucumuz var:

  • Satın almak üzere olduğunuz probun sahip olduğunuz sistemle uyumlu olduğunu iki kez kontrol ettiğinizden emin olun - prob rehberini kullanabilir veya satış ekibimize danışabilirsiniz. 

  • Penetrasyon derinliği düşük frekansta (2.5 ve 7.5Mhz arasında) daha iyidir, ancak düşük frekansın dezavantajı daha düşük bir görüntü kalitesidir.

  • Frekans (7.5Mhz üzeri) ne kadar yüksekse, penetrasyon derinliği o kadar düşük olur, ancak yüzeye yakın daha iyi kalitede görüntüler elde edersiniz (7.5MHz = 20 cm).

Dikkatli ol!

  • Ultrason sisteminin ekranında siyah bir çizgi, büyük ihtimalle probun içinde bir ölü kristal olduğu anlamına gelir.

  • Ultrason sisteminin ekranında bir gölge, dönüştürücünün içinde gerekli titreşimi üretmeyen zayıf bir kristale işaret edebilir.


Ultrason Probuyla ilgili başka sorularınız varsa, www.ultrasonprobu.com adresinden veya +903423250077 numaralı telefondan satış departmanımızla iletişime geçmekten çekinmeyin.

Bir probu satın almak ister misiniz, ama bize bir e-posta göndermek veya bizi aramaktan hoşlanmıyor musunuz? Sadece bu formu isteğinizle doldurun . En kısa zamanda size geri döneceğiz!

bottom of page